Botë

Putin: Marrëdhëniet me SHBA-në në nivel më të keq në vitet e fundit

Foto: AP
 

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin, ka deklaruar se marrëdhëniet mes Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe Rusisë janë aktualisht në nivelin më të ulët.

Putini ka folur për NBC News në prag të takimit të tij me homologun amerikan, Joe Biden, që do të zhvillohet në Gjenevë të Zvicrës, më 16 qershor.