Botë

Macroni kërkon veprime konkretet nga liderët e samitit të G7-s

Foto: AP
 

Presidenti i Francës, Emmanuel Macron, ka kërkuar nga liderët e G7-s që të angazhohen për “veprime konkrete” për të trajtuar sfidat globale, duke shtuar se samiti i këtij viti në Angli “duhet të jetë samit i veprimit”.

“Ne kemi përgjegjësinë që të ofrojmë qëllime të qarta dhe të bëjmë angazhime konkrete për tu ballafaquar me sfidat e kohës tonë” ka thënë Macroni në llogarinë e tij në Twitter, pas takimit me liderët e G7-s.