Botë

Takimi Biden-Johnson: Afirmohen lidhjet mes dy vendeve

FOTO: AP
 

Presidenti amerikan, Joe Biden, ka thënë të enjten se ka pasur një takim shumë produktiv me kryeministrin britanik, Boris Johnson, dhe se kanë diskutuar për një sërë çështjesh.

Në deklarimin para gazetarëve në Cornwall të Anglisë, ai ka afirmuar marrëdhëniet e veçanta midis Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe Britanisë së Madhe.