Botë

OBSH-ja tërheq vërejtjen për një vjeshtë të rrezikshme me COVID-19

Foto: Ilustrim
 

Numri i rasteve dhe vdekjeve nga COVID-19 ka vazhduar të bjerë në Evropë, por rreziku i përhapjes së pandemisë gjatë vjeshtës mbetet mundësi shumë e lartë, ka tërhequr vërejtjen të enjten Organizata Botërore e Shëndetësisë.

Duke u bërë thirrje njerëzve dhe qeverive që të kenë kujdes gjatë verës, shefi i OBSH-së për Evropën, Hans Kluge, ka thënë se bartja e koronavirusit mund të ashpërsohet me ngritjen e numrit të udhëtimeve dhe lejimin e tubimeve.