Botë

Porosia e parë e Ratko Mladiqit pas konfirmimit me dënim të përjetshëm

Foto: AP
 

Krimineli i luftës i dënuar me burgim të përjetshëm, Ratko Mladiq, u ka dërguar porosi serbëve përmes djalit të tij, Darko, që ta ruajnë me çdo kusht Republika Srpskan.

Djali i tij, Darko Mladiq, ka dhënë një intervistë për Radio Televizionin e Republika Srspkas, përcjell klix.ba dhe ka treguar se ka vizituar babanë menjëherë pas vendimit të sotshëm të Apelit të Tribunalit të Hagës.