Botë

Shpërthim i fuqishëm në depon e municioneve në Serbi

 

Një shpërthim i fuqishëm ka ndodhur të premten në mëngjes në një uzinë ushtarake në Serbinë qendrore, duke e nxitur evakuimin e punëtorëve dhe qytetarëve që jetojnë në afërsi.

Autoritetet kanë njoftuar se nuk ka pasur të lënduar nga rasti, raporton AP.