Botë

Sulm me bombë afër një autobusi në Afganistan, të paktën tre mësimdhënës të vdekur

Foto: ILUSTRIM
 

Të paktën tre mësimdhënës kanë vdekur dhe 15 persona tjerë janë lënduar pas një sulmi me bombë në afërsi të një autobusi që po transportonte stafin e universitetit në Afganistan. Mësimdhënësit dhe stafi i Universitetit Al-Biruni po shkoni përmes Charikar, kryeqendër e Parëanit, rreth 70 kilometra nga Kabuli.

Ende asnjë grup nuk mori përsipër sulmin e kryer.