Botë

I arratisuri në Zelandën e Re paguan një helikopter për t’u dorëzuar në polici

Foto: Ilustrim
 

Një burrë i cili ishte në arratisje në një zonë rurale në Zelandën e Re, pagoi një helikopter për ta çuar në stacion policor që të dorëzohej.

James Bryant, përballet me akuza për sulm dhe ka kaluar pesë javë duke u fshehur në një qytet të vogël në veri të Otagos.