Botë

Si funksionon “Kupola e hekurt” e Izraelit

Foto: AP (Ilustrim)
 

Një hise e dhunës më të tmerrshme të viteve të fundit në Izrael dhe Gazë ka rezultuar me imazhe dramatike të konfrontimeve të zhvilluar në mbarë qiellin e rajonit.

Më shumë se tre mijë raketa janë shkrepur javën e kaluar drejt Izraelit nga “Hamasi” dhe grupet e tjera militante palestineze.