Botë

Edhe në Shkup mbahen protesta në mbështetje të palestinezëve

FOTO: AA
 

Në shenjë të mbështetjes për Palestinën dhe popullin palestinez, dhe për të dënuar sulmet izraelite në Gaza, sot në Shkup u mbajt një protestë solidariteti, e organizuar nga disa organizata të shoqërisë civile.

Protesta u zhvillua në sheshin qendror të qytetit "Maqedonia", ku të pranishmit u mblodhën për të protestuar kundër sulmeve izraelite, duke shtuar se populli palestinez po përballet me spastrimin etnik nga shteti i Izraelit.