Botë

Papa dënon dhunën midis Izraelit dhe Hamasit

FOTO: AP
 

Papa Françesku ka dënuar dhunën "e papranueshme" midis Izraelit dhe palestinezëve, duke thënë se vdekjet, në veçanti të fëmijëve, ishin një "shenjë që ata nuk duan të ndërtojnë të ardhmen, por duan ta shkatërrojnë atë".

Papa u lut për paqe, qetësi dhe ndihmë ndërkombëtare për të hapur një shteg dialogu gjatë bekimit të tij të dielën.