Botë

Rekord i ri në Indi, mbi 4,000 të vdekur brenda një dite nga COVID-19

Foto: AP
 

Numri i të vdekurve si pasojë e COVID-19 në Indi sërish ka shënuar rekord, duke bërë që për herë të parë që nga fillimi i pandemisë, ai të arrijë në mbi 4,000 vdekje brenda një dite.

Ministria e Shëndetësisë e Indisë ka bërë të ditur se janë shënuar saktësisht 4,187 raste të vdekjes dhe më shumë se 400,000 raste pozitive me COVID-19 brenda 24 orëve të fundit.