Botë

Tensione mes Britanisë dhe Francës shkaku i peshkatarëve

Foto: AP
 

Dy anije luftarake të Britanisë së Madhe kanë arritur në afërsi të brigjeve të ishullit Jersey, pasi 80 anije ishin mbledhur në portin e Shën Helierit për të protestuar ndaj ligjeve të reja të peshkimit pas BREXIT-it.

Dy anijet britanike kanë qëndruar vetëm 2 kilometra larg bregut për të mbikëqyrur anijet franceze të peshkimit, që ishin mbledhur në ishullin e kanalit që ndan Britaninë dhe Francën.