Botë

Britania e Madhe regjistron një të vdekur nga koronavirusi në 24 orët e fundit

Britania e Madhe regjistron një të vdekur nga koronavirusi në 24 orët e fundit
 

Britania ka regjistruar vetëm një të vdekur nga koronavirusi në 24 orët e fundit, shifra më e ulët në nëntë muajt e fundit.

Statistikat nga departamenti i shëndetësisë kanë bërë me dije se kjo është hera e tretë që shifrat kanë rënë në këtë nivel, pas 3 dhe 30 gushtit. 30 korriku ishte dita e vetme kur nuk kishte asnjë të vdekur të regjistruar nga koronavirusi.