Botë

Të martën fillon vaksinimi masiv kundër COVID-19 në Maqedoni të Veriut

Të martën fillon vaksinimi masiv kundër COVID-19 në Maqedoni të Veriut
Foto: INA
 

Vaksinimi masiv kundër COVID-19 në Maqedoni të Veriut do të fillojë të martën, raporton “Iliria News Agency”.

Procesi i imunizimit me vaksinë kineze Sinofarm, do të zhvillohet në Shkup, por edhe në qendrat rajonale të vaksinimit në Kumanovë, Tetovë, Kavadar, Shtip, Ohër dhe Manastir, kurse varësisht nga numri i qytetarëve të paraqitur do të shpërndahen edhe vaksina.