Botë

Shkrimtari algjerian dënohet me tre vjet burg pasi ofendoi islamin

Shkrimtari algjerian dënohet me tre vjet burg pasi ofendoi islamin
 

Një autor i librave islamikë në Algjeri është dënuar me tre vjet burg për ofendimin e fesë .

Said Djabelkhir ka thënë se ishte i befasuar nga ashpërsia e dënimit që i ishte dhënë dhe do ta apelonte.