Botë

Pfizer konfirmon versionet e saj të rreme në Poloni dhe Meksikë

 

Kompania farmaceutike amerikane Pfizer ka thënë se ka identifikuar versione të saja të kopjuara të vaksinës së koronavirusit në Poloni dhe Meksikë.

Dozat e vaksinës janë sekuestruar nga shtetet dhe janë konfirmuar nga testet se janë të rreme.