Botë

Mbi 400 të arrestuar gjatë protestave masive në Rusi

Foto: AP
 

Policia ruse ka arrestuar së paku 400 persona gjatë protestave mbarëkombëtare në thirrje të lirimit të liderit opozitar rus, Alexei Navalny, shëndeti i të cilit është rënduar gjatë mbajtjes në një burg në periferi të Moskës.

Me gjithë vendosjen e bllokadave nga policia, një turmë e madhe e qytetarëve është mbledhur nëpër rrugët kryesore të kryeqytetit dhe në të paktën 160 qytete të tjera të vendit.