Botë

35 të vdekur dhe 135 raste të reja me Covid-19 në Maqedoni

35 të vdekur dhe 135 raste të reja me Covid-19 në Maqedoni
 

Në Maqedoninë e Veriut, gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 841 testime dhe prej tyre 135 kanë rezultuar pozitivë.

Po ashtu në 24 orët e fundit e kanë humbur betejën me virusin 35 pacientë, ndërsa janë shëruar edhe 900 persona.