Botë

Testimi në aeroportin e San Franciscos me skanim fytyre

Testimi në aeroportin e San Franciscos me skanim fytyre
 

Aeroporti ndërkombëtar i San Franciscos dhe kompania ajrore “United Airlines” janë bërë të parët që kanë nisur testimin e një kontrolli biometrik vetëm me skanim fytyre.

Ky kontroll i ri shmang kontaktet fizike. Kjo do të thotë se në aeroport nuk do të ketë vazhdimisht kontroll të dokumenteve.