Botë

Rusia e Ukraina ia dëbojnë njëra-tjetrës nga një diplomat

Rusia e Ukraina ia dëbojnë njëra-tjetrës nga një diplomat
 

Rusia akuzoi një diplomat ukrainas të shtunën për përpjekjen për të marrë informacione të klasifikuara dhe e urdhëroi atë të largohej nga vendi deri më 22 prill, duke nxitur një përgjigje të njëjtë nga Ukraina ndërsa tensionet kufitare rriten, njoftojnë mediat e huaja.

Shërbimi i sigurisë i Rusisë ka thënë se Oleksandr Sosoniuk ishte ndaluar kur ai u përpoq të merrte informacione nga bazat e të dhënave ruse të zbatimit të ligjit gjatë një takimi me një shtetas rus.