Botë

Universiteti i Oxfordit nis hulumtimet për përzierjen e vaksinave

Universiteti i Oxfordit nis hulumtimet për përzierjen e vaksinave
 

Universiteti i Oxfordit ka nisur një studim të ri për të përcaktuar përfitimet nga përzierja e dozave të vaksinave kundër COVID-19.

Në studimin e Oxfordit është përfshirë edhe përzierja e vaksinave “Moderna” dhe “Novavax”. Deri më tani është përcjellë reagimi i sistemit imunitar pas përzierjes së dozave të “AstraZenecas” dhe “Pfizerit”.