Botë

Dorëheqjet në polici nuk i ndalin protestat në Minnesota

Dorëheqjet në polici nuk i ndalin protestat në Minnesota
Foto: AP
 

Dorëheqjet e shefit të policisë dhe polices që shtiu në drejtim të një afro-amerikani në Minnesota nuk kanë ndikuar në ndaljen e protestave për vrasjen e së dielës.

Shefi i policisë, Tim Gannon, dhe policja Kim Potter kanë dhënë ofruar dorëheqjet nga detyrat e tyre në forcat e qytetit Brooklyn Center.