Botë

Bideni do të tërheqë trupat amerikane nga Afganistani deri më 11 shtator

 

Presidenti amerikan Joe Biden do të tërheqë të gjitha trupat amerikane nga Afganistani deri në 20-vjetorin e shënimit të sulmeve të 11 shtatorit të vitit 2001, kanë thënë disa burime nga The Washington Post dhe Reuters.

Ky vendim mund të rezultojë me dhënien fund të luftës më të gjatë të Shteteve të Bashkuara.