Botë

Cila vaksinë është më e mira? Ajo që mund ta marrësh i pari

Cila vaksinë është më e mira? Ajo që mund ta marrësh i pari
Shumë shtete në të gjithë vendin po i përshkallëzojnë përpjekjet për të vaksinuar sa më shumë njerëz, sa më shpejt të jetë e mundur për t’i zbutur valët e reja të infeksioneve. Që nga e mërkura, SHBA-ja administroi mesatarisht më shumë se tre milionë doza në ditë në të gjithë vendin gjatë shtatë ditëve të mëparshme

Ndërsa Shtetet e Bashkuara zhvillojnë fushatën e tyre të vaksinimit kundër inokulimit COVID-19, duke synuar që vaksinat të bëhen të disponueshme për të gjithë të rriturit deri më 19 prill, disa mjekë dhe punonjës shëndetësorë shqetësohen se preferencat e llojeve midis të vaksinuarve të mundshëm mund t’i dëmtojnë përpjekjet për ta ngadalësuar përhapjen e virusit.

 

Disa punonjës shëndetësorë shqetësohen se preferencat e pacientëve për markat e vaksinave koronavirus mund ta ngadalësojnë përhapjen e goditjeve në Shtetet e Bashkuara

Ndërsa Shtetet e Bashkuara zhvillojnë fushatën e tyre të vaksinimit kundër inokulimit COVID-19, duke synuar që vaksinat të bëhen të disponueshme për të gjithë të rriturit deri më 19 prill, disa mjekë dhe punonjës shëndetësorë shqetësohen se preferencat e llojeve midis të vaksinuarve të mundshëm mund t’i dëmtojnë përpjekjet për ta ngadalësuar përhapjen e virusit.

Tre milionë doza në ditë