Botë

“Pabarazi shokuese” në shpërndarjen e vaksinave në botë

“Pabarazi shokuese” në shpërndarjen e vaksinave në botë
 

Organizata Botërore e Shëndetësisë ka kritikuar atë që e përshkruan si “pabarazi shokuese” në shpërndarjen e vaksinave kundër koronavirusit, ndërmjet shteteve të pasura dhe atyre të varfra.

Shefi i kësaj organizate ka thënë se synimi që të shihet çdo program i vaksinimit në çdo shtet deri të shtunën, ka dështuar.