Botë

Kroacia përshpejton vaksinimin sherri i rritjes së rasteve me COVID-19

Kroacia përshpejton vaksinimin sherri i rritjes së rasteve me COVID-19
 

Kroacia ka nisur të mërkurën fushatën e gjerë të vaksinimit kundër koronavirusit dhe të parët në listë janë përfshirë të moshuarit dhe personat me sëmundje kronike.

Më shumë se 1 mijë e 500 kroatë janë thirrur për vaksinim në Zagreb, vetëm gjatë së mërkurës.