Botë

Franca po heton ministrat e akuzuar se kanë darkuar në restorante sekrete

 

Autoritetet franceze janë duke hetuar akuzat se ministra qeveritarë dhe zyrtarë tjerë kanë darkuar nëpër restorante sekrete, në kundërshtim me kufizimet për luftim të koronavirusit.

Zyra e Prokurorit të Parisit ka thënë se hetimet kanë nisur të dielën për akuza të mundshme të rrezikimit dhe punës së padeklaruar, si dhe për identifikim të organizatorëve dhe pjesëmarrësve në organizimet e supozuara.