Jep dorëheqjen ministrja franceze e Mbrojtjes, Sylvie Goulard

Jep dorëheqjen ministrja franceze e Mbrojtjes, Sylvie Goulard

20 June 2017 12:22

Ministrja e Mbrojtjes, Sylvie Goulard njoftoi sot vendimin për të mos qenë më pjesë e qeverisë, në formë detyrimi, nëse do të jetë e nevojshme për të shfaqur lirshëm vullnetin e saj të mirë në çështjen hetimore me pretendimin për punësime fiktive.

“Dëshiroj të tregoj hapur vullnetin tim të mirë”, sqaroi ministrja në një deklaratë, duke përmendur hetimin që po shënjestron partinë e qendrës, ku ajo bën pjesë dhe për pretendimin e punësimeve të dyshuara fiktive si asistente në Parlamentin Evropian, ndërkohë që po formohej qeveria e re.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme