Botë

Sllovenia dhe Kroacia me masa të reja për Pashkë

Sllovenia dhe Kroacia me masa të reja për Pashkë
 

Autoritet në Slloveni dhe ato në Kroaci kanë ashpërsuar masat kufizuese për frenimin e përhapjes së koronavirusit, pas evidentimit të ngritjes së madhe të rasteve të infeksionit.

Policia kufitare në Slloveni ka shtuar kontrollet në pikëkalimin kufitar me Kroacinë, në prag të fundjavës së Pashkëve.