Botë

Bideni shpalos planin prej dy trilionë dollarësh për infrastrukturën dhe punësimin

 

Presidenti Joe Biden bëri publik një plan mbi punësimin dhe infrastrukturën prej 2 trilionë dollarësh.

"Infrastruktura jonë po shkatërrohet", tha presidenti gjatë një fjalimi në Pittsburgh, qyteti i dytë më i populluar në shtetin e Pensilvanisë.