Botë

33 viktima dhe mbi 1.200 raste me Covid-19 në Maqedoninë Veriore në 24 orët e fundit

 

Gjatë 24 orëve të fundit, në Maqedoninë Veriore kanë vdekur 33 persona si pasojë e COVID-19, ndërsa janë regjistruar 1272 raste pozitive me koronavirusin e ri.

Rastet pozitive janë nga testimi i 3.948 mostrave.