Botë

33 të vdekur nga COVID-19 në 24 orët e fundit në Maqedoninë e Veriut

 

33 persona kanë vdekur dhe 708 raste me COVID-19 janë regjistruar në 24 orët e fundit në Maqedoninë e Veriut.

Sipas njoftimit, gjatë njoftimit janë kryer 2.763 raste me COVID-19.