Botë

“Jemi të uritur”: Protestat në Liban rëndojnë krizën ekonomike

 

Protestues të zemëruar iu kthyen rrugëve të kryeqytetit të Libanit të martën, duke bllokuar rrugët me djegie të gomave dhe kontejnerëve të mbeturinave ndërsa kriza financiare  thellohet.

Protestat rifilluan – edhe pse në numër më të vogël – pas disa ditë qetësie ndërsa funta libaneze vazhdoi të binte.