Botë

Gjashtë vjet burgim për personin që ishte futur me armë në pronën e kryeministrit kanadez

Gjashtë vjet burgim për personin që ishte futur me armë në pronën e kryeministrit kanadez
 

Një kanadez është dënuar me gjashtë vjet burgim pasi ishte futur i armatosur në pronën ku jeton kryeministri i Kanadasë, Justin Trudeau, raporton BBC.

Corey Hurren, një rezervist ushtarak dhe prodhues i salsiçeve, është deklaruar fajtor muajin e kaluar ndaj shtatë akuzave për posedim të armëve dhe një për shkatërrim të pronës.