Botë

Pas vonesave, Izraeli fillon vaksinimin e punëtorëve palestinezë

Pas vonesave, Izraeli fillon vaksinimin e punëtorëve palestinezë
FOTO: AP
 

Pas vonesave, Izraeli ka filluar sot vaksinimin e palestinezëve që punojnë brenda vendit dhe jetojnë në vendbanime në Bregun Perëndimor, më shumë se dy muaj pasi nisi imunizimin e popullsisë së vet.

Punëtorët palestinezë që kaluan në Izrael pas disa pikave të kontrollit të Bregut Perëndimor morën dozat e tyre të para të vaksinës Moderna. Arseyeja e vonesës, sipas izraelitëve, ishte problemet me makinën e vaksinimit, raporton Independent.