Botë

17 të vdekur dhe mbi 400 të lënduar në Guinean Ekuatoriale

17 të vdekur dhe mbi 400 të lënduar në Guinean Ekuatoriale
 

Së paku 17 persona kanë vdekur dhe qindra të tjerë janë lënduar pas disa shpërthimesh në Guinea, ka thënë Ministria e Shëndetësisë.

Rreth 420 njerëz u plagosën pas shpërthimeve, të cilat ndodhën pranë një kazermë ushtarake në qytetin kryesor të Batas të dielën.