Botë

Kapet një rrjet i vaksinave false anti-COVID në Afrikë të Jugut e Kinë

Kapet një rrjet i vaksinave false anti-COVID në Afrikë të Jugut e Kinë
 

Forcat policore në Afrikë të Jugut dhe në Kinë kanë sekuestruar me mijëra doza të vaksinave false anti-COVID dhe ka arrestuar dhjetër persona, njofton Interpoli, raporton BBC.

Tre shtetasë kinezë dhe një i Zambisë janë arrestuar në një depo në Guateng të Afrikës së Jugut, ku janjë zbuluar 2400 doza të vaksinave false anti-COVID.