Botë

Liderja e Birmanisë, Suu Kyi, paraqitet në gjykatë për t’u përballë me akuza të reja

Liderja e Birmanisë, Suu Kyi, paraqitet në gjykatë për t’u përballë me akuza të reja
 

Liderja e Birmanisë, Aung San Suu Kyi është parë nga avokatët e saj për herë të parë që kur u arrestua gjatë grusht-shtetit ushtarak një muaj më parë, raporton BBC.

Suu Kyi, që është paraqitur në seancë gjyqësore nëpërmjet një videolidhje, është dukur në “shëndet të mirë” dhe ka kërkuar të shohë ekipin e saj ligjor, kanë njoftuar avokatët e saj.