Botë

Paralajmëron Fauci: Amerikanët mund t’i mbajnë maskat deri në 2022-n

Foto: AP
 

Doktori dhe njohësi i sëmundjeve infektive, Anthony Fauci ka thënë se është e mundur që amerikanët të mbajnë maskën edhe gjatë vitit 2022. Megjithatë, sipas tij, masat e vëna do të zbuten pasi të administrohen më shumë vaksina.

Këto deklarime, Fauci i ka bërë në një intervistë për CNN.