Botë

Katalonia sot po voton për zgjedhjet rajonale

 

Qytetarët e Katalonisë sot ia kanë mësyrë qendrave të votimit.

Ky vend po voton në zgjedhjet rajonale të lëna në hije nga pandemia e COVID-19 dhe e dominuar nga debati i vazhdueshëm mbi pavarësinë nga pjesa tjetër e Spanjës.