Botë

SHBA-ja përballë trashëgimisë shkatërrimtare të Trumpit

SHBA-ja përballë trashëgimisë shkatërrimtare të Trumpit
Foto: AP

Shtetet e Bashkuara të Amerikës do të përballen në javën vendimtare me trashëgiminë e re dhe shkatërruese të Donald Trumpit.

 

Me sondazhet që tregojnë ngritjen e mbështetjes publike për dënimin e Trumpit, procesi do të jetë gjithashtu një moment i rëndësishëm në ndarjen e fajit për presidencën e Trumpit dhe formësimin e politikës amerikane për vjetët pasues

Shtetet e Bashkuara të Amerikës do të përballen në javën vendimtare me trashëgiminë e re dhe shkatërruese të Donald Trumpit.

Ish-presidenti do të ballafaqohet me procesin e dytë të “impiçmentit” brenda një mandati për shkak të kaosit që nxiti në Kongres dhe tentimit për të vjedhur zgjedhjet që kanë plagosur rëndë demokracinë amerikane.