Botë

Johnsonit nuk i ngutet t’i lirojë masat, ende shumë të infektuar

 

Kryeministri i Britanisë së Madhe, Boris Johnson, ka tërhequr vërejtjen se është shumë herët që të flitet për lehtësimin dhe heqjen e tërësishme të masave për mbrojtje nga koronavirusi.

Në një postim, Johnson ka paralajmëruar se më 22 shkurt pritet të publikohet një udhëzim për lehtësimin e masave, aq sa të jetë e mundur.