Botë

Gjendja e rëndë nga COVID-19 në Portugali, Gjermania e Austria i dalin në ndihmë

Gjendja e rëndë nga COVID-19 në Portugali, Gjermania e Austria i dalin në ndihmë
Foto: AP
 

Gjermania dhe Austria i kanë premtuar ndihmë Portugalisë së goditur rëndë nga vala e tretë e koronavirusit.

Austria do të trajtojë pacientët në kujdesin intensiv, të do të shkojnë në këtë vend nga Portugalia, për të ndihmuar në lehtësimin e presionit mbi spitalet portugeze.