Botë

Austria dhe Gjermania i dalin në ndihmë Portugalisë me pacientët me COVID-19

Foto: AP
 

Austria dhe Gjermania thonë se do t’i ofrojnë ndihmë mjekësore Portugalisë, ndërsa kjo e fundit po përballet me rritje të rasteve me koronavirus.

Kancelari austriak Sebastian Kurz tha të dielën se Austria do të pranojë pacientë të kujdesit intensiv nga Portugalia, pa specifikuar ndonjë numër të caktuar.