Botë

“Caku i përkryer”: Rusia e kultivoi Trumpin si aset për 40 vjet

“Caku i përkryer”: Rusia e kultivoi Trumpin si aset për 40 vjet
Foto: Reuters

“KGB-ja e luante lojën sikur ishte e mahnitur nga personaliteti i tij”, ka thënë për Trumpin, Yuri Sgvets, burimi kryesor i librit më të ri “American Kompromat”

 

“KGB-ja e luante lojën sikur ishte e mahnitur nga personaliteti i tij”, ka thënë për Trumpin, Yuri Sgvets, burimi kryesor i librit më të ri “American Kompromat”

“Donald Trumpi ishte kultivuar si një aset rus për 40 vjet radhazi dhe ai ishte aq i vullnetshëm për ta përsëritur propagandën antiperëndimore saqë kishte nxitur kremte në Moskë”, ka thënë të premten një ish-spiun i KGB-së ruse për të përditshmen britanike “The Guardian”.