Botë

Gjermania parasheh edhe 10 javë të vështira me koronavirus

Gjermania parasheh edhe 10 javë të vështira me koronavirus
 

Ministri gjerman i Shëndetësisë, Jens Spahn ka thënë se janë të paktën edhe “10 javë të vështira” përpara për popullin gjerman, duke folur për rritjen e numrit të personave të vaksinuar deri më tani.

Ministri Spahn i cili po përballet me presione të mëdha për shkak të nisjes së ngadalshme të procesit të vaksinimit në Gjermani, ka shkruar në Twitter se kancelarja Angela Merkel dhe guvernatorët e shtetit duhet të takohen e të diskutojnë për strategjinë e vaksinimit, shkruan AP.