Botë

Singapori arreston një 16-vjeçar, planifikonte sulm në dy xhami

Singapori arreston një 16-vjeçar, planifikonte sulm në dy xhami
 

Një 16-vjeçar është arrestuar në Singapor me pretendimet se po planifikonte të vriste myslimanë në dy xhami në përvjetorin e sulmeve në Christchurch në Zelandë të Re, njofton BBC.

I ndikuar nga vrasësi i Christchurchit, Brenton Tarrant, tinejxheri nga Singapori kishte planifikuar të therte viktimat dhe të xhironte ngjarjen.