Botë

Dënimet e ashpra – lufta e suksesshme e Tajvanit ndaj COVID-19

 

Një burrë nga Tajvani është gjobitur me një milion dollarë tajvanezë, apo 35 mijë dollarë amerikanë, për shkak se rregullisht kishte thyer masën e karantinimit shtëpiak.

Burri që jeton në Taichung ishte izoluar në banësë për shkak të kthimit nga Kina dhe kishte shkelur masat shtatë herë, sipas mediave lokale.