Botë

Jep dorëheqje kryeministri italian, Giuseppe Conte

Jep dorëheqje kryeministri italian, Giuseppe Conte
Foto: Reuters
 

Kryeministri i Italisë, Giuseppe Conte, ka dorëzuar dorëheqjen e tij, duke hapur rrugë për konsultime mes presidentit dhe partive të tjera.

Siç shkruan Reuters, presidenti Segio Mattarella do i fillojë konsultimet gjatë të mërkurës, derisa i ka kërkuar Contes të qëndrojë gjatë konsultimeve.